OKULUMUZDA İKİ KÜTÜPHANE BİRDEN AÇILDI

Okulumuzda haftalardır süren çalışmaların ardından bir tanesi modern kütüphane öbürü ise sıfır atık kütüphanesi olmak üzere iki adet kütüphane yapıldı. 09.06.2022 Perşembe Günü 13.00'da  Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen,İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Mertayak İl Eğitim Birsen Şube Başkanı Seyfettin Afacanlar, İlçemizde görevli daire amirleri ve köy sakinlerinin katılımıyla kütüphanelerin açılışı gerçekleştirildi. Modern Kütüphanenin okulumuza kazandırılmasında başta emeği geçen İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen'e teşekkür ederiz. Sıfır Atık Kütüphanesinin okulumuza kazandırılmasında başta  Müdür Yardımcımız Ali Uzun'a, okulumuz öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

10-06-2022

10-06-202210-06-2022